Passa al contingut principal

POLÍTICAMENT INCORRECTE


Sí, sí, ho sabem, aquest any anem una miqueta tard però tot i així no volíem perdre la oportunitat de presentar-vos l’obra que ja hem estrenat al teatre de Ponent de Granollers: Políticament incorrecte, una comèdia d’embolics que ha tingut una gran acollida.

Què pot passar quan dos amants troben un cadàver en una habitació del Ritz? Si voleu saber la resposta no patiu, us esperem a l’octubre al TA de Llinars.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

14a MOSTRA DE TEATRE AMATEUR A PINEDA DE MAR

L’Equip del Joc de l’Amor i de l’Atzar, i no tot Catarsi, perquè aquí hi falten molts, us espera a la mostra de Pineda 2016. Si us agrada el teatre, tenim una cita imprescindible a prop del mar. Del 29 d’abril a l’1 de maig, deixa’t impressionar pel teatre amateur.                                             

LES SAMARRETES dels 10 ANYS

Hem celebrat 10 anys i per celebrar-ho, hem fet unes samarretes precioses, sexys, negres i per noi i noia. Models noi: Busco Amistats Perilloses i Sóc un Romeu que busca Julieta Models noia: Busco Amistats Perilloses i Estoy desnuda y abierta de piernas Les vols? Doncs només valen 5€ Diga'ns-ho i te'n guardarem una!