Passa al contingut principal

MERCUTIO I LA DIRECCIÓHem hagut d'esperar uns mesos, però per fi coneixem els resultats dels concursos en els que ha participat Catarsi:

Camps: primer premi pel millor actor secundari (Carles Culell) pel seu paper de Mercutio a Romeu i Julieta, i tercer premi a la millor direcció (Marina Martori).

Sant Feliu de Codines: tercer premi al millor actor secundari (Alex Romero) pel seu paper de Mercutio a Romeu i Julieta.

Què tindrà Mercutio que ens dóna tantes satisfaccions?

Felicitats Catarsi!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.