Passa al contingut principal

DOBLE NOU BOLO

Família!
Catarsi Teatre torna a la càrrega amb un doble bolo impresionant!

Pots veure "TORNA-LA A TOCAR, SAM!" el proper dia 1 i el proper dia 2 de maig!

On? Per què? A quina hora? Com?

El dia 1 a Pineda de Mar, dins la programació de la MOSTRA DE TEATRE AMATEUR DE CATALUNYA. I que no és poc, eh? Que anem a la Mostra!!!!!!!!!!!!!!!!! El mundillo amateur es reuneix aquest cap de setmana llarg a Pineda i Catarsi Teatre allà estàra: el dia 1 a les 24h (sessió golfa, golfus!) a la Sala del Centre Cultural i Recreatiu (davant l'església!).

I el dia 2, bolo com els senyors, a Planoles. A les 19h a la Sala de Teatre del poble més bonic per sobre de Ripoll.

Sam torna a l'atac! I com!
A més, estrenarem tècnic: benvingut Guillem! I tindrem a l'Àlex fent el Humprey Bogart més alt de la història... la vida que és una còmedia... ) i, noves samarretes, per fi!Comentaris

Lila ha dit…
Mira lo que acabo de descubrir...

jejeje no conocía este tu blog.

Tas linda...
Atlántida ha dit…
Vaya ¡me has pillao! pues de aquí surgio mi blog, mira tú, a los de la compañía les dio por crear blogs y yo no podía ser menos!!!

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.