Passa al contingut principal

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA


Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril). Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

NO HI HA UNA SENSE DUES

I com no hi una sense dues, o era dues sense tres? Bé, és igual, el cas és que com el 21 de febrer ens va saber a poc, el dia 1 de març Catarsi va repetir la seva col·laboració a les visites de la Inauguració del nou Teatre Auditori de Llinars , i aquest cop res d’assajos estrenem l’escenari! I estem encantats! Hem recuperat a: Antonio del Mercader de Venècia, a Elisavidamia de Desnuda y Abierta de piernas, a Martirio de La Casa de Bernarda Alba i a la impassible Marquesa de Merteuil. 4 dones i 4 monòlegs d’aquells que t’arriben a l’ànima, mai s’havia dit tant en tant poc temps. Esperem que els que veu veure l’espectacle gaudíssiu amb nosaltres i com sempre desitgem tornar-nos a veure ben aviat. Us deixem les fotos de la prèvia, amb alguna pestanya que queia inclosa, i els nostres sempre de Catarsi: Alex Romero i Albert Gual que també van fer el seu propi espectacle.