Passa al contingut principal

EL JOC COMENÇA DE NOU


Silvia i Dorante estan destinats a conèixer-se i estimar-se, sota els desitjos dels seus pares, però el joc de la vida i per contra, la influència de l’atzar, farà que les coses resultin més aviat complicades, vet aquí com ho relata la Senyora Orgon:

“Escolteu la carta del seu pare...Hum...< D'altra banda, no sé què opinareu de la pensada que ha tingut el meu fill; és extravagant, ell mateix ho reconeix. El motiu però és ben raonable i fins i tot delicat: m'ha pregat que li permeti arribar a casa vostra amb l'aparença del criat, que farà el paper del seu amo.>"

I així comença tot un embolic amb el que Pierre Marivaux ens arranca uns quants somriures.

Catarsi repeteix amb el. “Joc de l’Amor i de l’Atzar”, aquest divendres 15 de gener a les 22 hores al teatre de Ponent de Granollers. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.