Passa al contingut principal

ASSAJOS AL NOU TEATRE AUDITORI DE LLINARS

A Catarsi sempre estem en marxa. Aprofitant la inauguració del nou Teatre Auditori de Llinars (no us perdeu la seva programació). Vam fer un assaig “por todo lo alto” de la nova producció. Algú sap que és la comèdia de l’Art? Us sonen l’Arlequí i la Colombina? I el Pantalone? Sí, ja, ja, us ho anunciàvem en l’anterior post, però dissabte 21 de febrer, gràcies a la vostra col·laboració, vam poder fer un intercanvi de paper i mostrar en viu i en directe el que vol dir ser un Arlequí.

Aquí us deixem les fotos i aprofitem per presentar-vos al nou membre de Catarsi: En Carles!

Per finalitzar brindem pel nou teatre, per la seva llarga vida i per tots els espectacles que hi tindran cabuda i a vosaltres us hi esperem al setembre amb moltes, moltíssimes ganes de mostrar-vos el fantàstic JOC DE L’AMOR I DE L’ATZAR. Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.