Passa al contingut principal

MANDERLEY


Aquest any ha estat un any intens però abans de començar amb la nova producció no podem deixar de comentar la nostra ja estrenada obra Rebeca.  Pels qui no la vau poder gaudir va estar protagonitzada per la Mar del Moral, una adorable Joan Fontaine, a la qual li rendim homenatge desprès de la seva recent desaparició, i pel Jordi Portavella, una última incorporació a Catarsi Teatre, capaç d’interpretar al senyor de Winter amb encert. L’altre paper destacable és el de Marina Martori fent de mítica senyora Danvers, una mitòmana de la difunta Rebeca.

De moment, us deixem el cartell de la producció, la nostra particular mansió de Manderley, allà on ja és impossible tornar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.