Passa al contingut principal

GRÀCIES


Gràcies,
Gràcies pels somriures, gràcies per haver estat fins al final, gràcies per esperar a que el teló puges, gràcies pels ànims i les dolces paraules, gràcies per entendre als actor, gràcies per submergir-vos en la historia, gràcies per l’admiració, gràcies per la paciència, gràcies per vèncer l’avorriment, gràcies per la curiositat, gràcies per ser-hi i sobretot, gràcies pels aplaudiments.

S’acaba el 2013 i anem endarrerits, vam estrenar Rebeca el 9 de novembre, amb més èxit del que esperàvem, ho vam fer possible per vosaltres, així que novament gràcies sempre, perquè sense públic la historia no existeix i l’actor no té cap raó de ser.

GRÀCIES semblà una paraula fàcil però són masses els sentiments que conté.


Feliç 2014!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.