Passa al contingut principal

L'ÚLTIM BOLO DE LES AMISTATS PERILLOSES

Per fi arriben les fotos del nostre últim bolo a Llinars de Les Amistats perilloses, l’obra que es va renovar per la festa major i que ens ha deixat molt bons moments. Amb: Marina Martori, Alex Romero, Rebeca Raya, Patricia Bassa, Roser Torruella, María Pernia, Carles Culell, Adrià García, la Judith y els nostres imprescindibles la Sara García (a maquillatge i perruqueria) i la Àlex Cassà (a llums i so) amb el Jordi Portavella. Dirigida originalment per Joan Ramon i modificada pel final per Alex Romero i Marina Martori. Amb aquestes fotos ens acomiadem d’una de les obres que més ens ha fet gaudir sobre l’escenari i que esperem que us hagi fet gaudir a vosaltres de la mateixa manera.
Només un consell extret de L’obra: “massa tard en adonem de com de perilloses poden certes amistats”, així que aneu amb compte amb les suposades amistats.

Fins aviat! Marina Martori (Marquesa de Merteuil) i Alex Romero (el Bescompte de Valmont): els dos personatges claus d'aquesta obra en que tot es basa en un joc de seducció. 


 Carles Culell (Cavaller Danceny) lluitant amb Alex Romero (el bescompte de Valmont) per defensar l'honor i la virtut, valors que s'han perdut en el temps.  


Les dones de l'obra que formen part de les peces del joc entre Valmont i la Marquesa de Merteuil( de esquerra a dreta: María Pernia, Roser Torruella, Pat Bassa i Rebeca Raya).

 

 En les fotografies següents: Rebeca Raya ( Madame de Volanges) lluitant per no deixar-se anar pressa de la passió, fidel a les seves conviccions religioses.

Signat: CATARSI TEATRE!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.