Passa al contingut principal

75 ANYS DE CASAL
El Casal Parroquial de Llinars del Vallès ha fet 75 anys d’història en els ha quedat pales l’amor pel teatre de certes persones.
Catarsi teatre com a companyia nascuda fa 6 anys en aquest bell poble als peus del Montseny, va presentar el passat 12 de febrer el Ventall de Lady Windermere en el Casal, deixant la seva pròpia empremta per quan es continuïn sumant anys d’història.
Un petit teatre, un públic familiar, una companyia que supera totes les dificultats, amb un actor que es va aprendre el paper en qüestió d’hores, el fred de l’hivern que traspassa les parets, l’espera perquè arribin els aplaudiments, un ram de flors i al final una declaració d’amor, que ens descobreix que el teatre no és només fingir ser el que hom no és sobre una escenari , si no saber que darrera bambolines es on comencen les veritables històries.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.