Passa al contingut principal

QUÈ DIRIA SHAKESPEARE SI AIXEQUÉS EL CAP?
Guerra! Acció, espases, ferides, traïcions, dolor, amors, odis, inquietuds, innocència, il·lusió, com la vida, com aquelles histories que tot i que passa el temps romanen actuals, Catarsi continua apostants per aquella historia tantes vegades explicada i sobre la qual tots coneixemen el final.Romeu i Julieta no és una obra d'amor fracassat si no una de rivalitats, on els odis ens condueixen a finals indesitjables, on la reflexió es fa necessària i el desig acaba sent el de que l'odi es converteixi en amor.Si encara no ens has vist, si encara tens ganes de tornar a veure allò que tantes vegades t'han xiuxiuejat amb les paraules de Shakespeare, però amb la originalitat de la nostra companyia, amb una posada en escena on Verona desapareix per convertir-se en un joc de colors vermells i verds, on gairebé no existeixen personatges neutrals, on l'important no és ser home o dona si no l'actitud i el comportament, on la lluita es converteix en un art, i on l'amor, com sempre, com en tot, continua sent l'argument de la vida, t'esperem.Pròxima actuació de Catarsi al Teatre de Camps diumenge 27 de febrer de 2011 a les 18 h!Aquest cop sí que no t'ho pots perdre! Què diria Shakespeare si aixequés el cap?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.