Passa al contingut principal

CREIX, CREIX, CREIX


Creix, creix, creix, com tot a la vida, com el nen que gateja i un dia descobreix que ja pot fer les primeres passes, com nosaltres que fa dos anys van fer noves i molt bones incorporacions. A Catarsi cada dia som més i se'ns havia oblidat fer les presentacions:


Ara ja fa dos anys...


Albert Gual, el gran Mudito, guanyador del segon premi de Catarsi al millor actor secundari. (Mudito a Desnuda y abierta de piernas, Benvolio a Romeu i Julieta).


Roger Martínez, el de la llengua més viperina, acostumat a les bronques, el que treu l'espasa davant d'una bona baralla, el rei dels gats, el Tibald més àgil que podia imaginar Shakespeare. (El Director a Desnuda y abierta de piernas; Tibald a Romeu i Julieta).


Alex Cassa, la dona de la neteja més eixerida, la que amaga una gran dona sota la bata de quadres i la posseidora del poder dels Montagut. (La dona de la neteja a Desnuda y Abierta de Piernas; la mare de Julieta a Romeu i Julieta).


Ara fa un any...


Mar Moral i Katrin Vankova les millors extres i manipuladores de cubs a Romeu i Julieta.


Cris Fuentes, especialista en donar-se cops i trencar pantalons, el varoníl Paris. (Paris a Romeu i Julieta)


Roger Capdelacreu, estrenem tècnic!!!


I els que van marxar...


Nil Juvé (el substitut del pretendent a Desnuda y Abierta de piernas)


Aina Roca (La Nena a Desnuda y abierta de piernas)


Yaiza Berrocal (totes les cites del protagonista a Torna-la a tocar Sam!, Cecile a les Amistats Perilloses).


Adrià Bas (Coronel als Deu negrets).


Alicia Bernabé (fervent creient als Deu Negrets, la tieta de Valmont a Les Amistats Perilloses).


Laia Roig la nostra ajudant de direcció, producció, etc, etc, tot un privilegi tenir-la durant un temps.


l'Edu (el primer Frank de la Importància de ser Frank).


I tants i tants, que ens hem trobat, que han marxat, que hem seguit i que en definitiva li donen tot el sentit a Catarsi.


Gràcies

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.