Passa al contingut principal

ESTRENA!!!!
Benvolgut espectador...

Ens complau que hagueu vingut a veure'ns i esperem que la nostra companyia us satisfaci.
"Les amistats perilloses" és una peça teatral que nosaltres mateixos hem adaptat basant-nos en una de les novel.les més polèmiques i seductores de tots els temps, "Les liasons anguereaux" de Choderlos de Laclos.
Dos aristòcrats ociosos i seductors juguen amb la gent del seu voltant convertint-los en titelles de les seves voluntats i el seu poder.
Són malvats o tant sols usen les seves armes per viure com més els plau?
Són cruels o només arriben allà on la resta de gent els permet arribar?
Estimen, potser?
Odien, en realitat?
Potser simplement juguen a seduïr-se l'un a l'altre...
Vosaltres els jutjareu i veureu comuna simple història d'amistat es pot convertir en la més perillosa de les aventures.
Sigueu cruels amb ells si ho mereixen, però benèvols amb nosaltres, només intentem de seduir-vos una estona i guanyar-nos el vostre aplaudiment...
Sigueu benvinguts...


Catarsi TeatreUS ESPEREM EL DIVENDRES 5 DE SETEMBRE A LES 22H
AL CINEMA TEATRE DE LLINARS DEL VALLÈS
Entrada gratuita.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

DUES NOTÍCIES

Serem breus: La primera: la Marina, actriu i directora (últimament actriu) de la companyia es va endur dissabte passat el 2n premi a la MILLOR ACTRIU PRINCIPAL al concurs de Malgrat de Mar pel seu paper de Marquesa de Merteuil a les AMISTATS PERILLOSES. Van recollir el premi ella mateixa i l'Àlex Romero, el véscompte de Valmont. A dalt, la prova del delicte. Enhorabona!!! La segona: aquest proper diumenge dia 21, de 10h a 14h ens trobareu a la Plaça de l'Europa de les Nacions de Llinars del Vallès on totes les entitats del poble es troben per ensenyar que fan i fer-se veure... hem preparat un stand xulíssim i un taller de màscares! Ens hi trobem! Fins ara! .

DOBLE NOU BOLO

Família! Catarsi Teatre torna a la càrrega amb un doble bolo impresionant! Pots veure "TORNA-LA A TOCAR, SAM!" el proper dia 1 i el proper dia 2 de maig! On? Per què? A quina hora? Com? El dia 1 a Pineda de Mar, dins la programació de la MOSTRA DE TEATRE AMATEUR DE CATALUNYA. I que no és poc, eh? Que anem a la Mostra!!!!!!!!!!!!!!!!! El mundillo amateur es reuneix aquest cap de setmana llarg a Pineda i Catarsi Teatre allà estàra: el dia 1 a les 24h (sessió golfa, golfus!) a la Sala del Centre Cultural i Recreatiu (davant l'església!). I el dia 2, bolo com els senyors, a Planoles. A les 19h a la Sala de Teatre del poble més bonic per sobre de Ripoll. Sam torna a l'atac! I com! A més, estrenarem tècnic: benvingut Guillem! I tindrem a l'Àlex fent el Humprey Bogart més alt de la història... la vida que és una còmedia... ) i, noves samarretes, per fi!