Passa al contingut principal

ARRIBEN LES AMISTATS PERILLOSES!
Les coses de palau mai han estat les que aparenten. Sota el semblant relaxant de comptes, marqueses, ducs...s’amaga i s’arremolinen les passions, els sentiments. El joc de la seducció es converteix en una aposta arriscada que disfressa una veritat molt més profunda: la por a enamorar-se i a satisfer els veritables desigs.


Quan la raó guanya acaba convertint-se en una eina de doble fil, un pas en fals i es descobreixen les teves intencions, la confiança tan bé guanyada i estudiada es desintegra en un segon, i apareix una realitat de la que poques vegades som del tot conscients: com arriben de ser de perilloses certes amistats.


Sota aquests context, d’intrigues i de relacions, sorgeix la nova producció de Catarsi Teatre: LES AMISTATS PERILLOSES, que s’estrena el 5 de setembre al Cinema de Llinars del Vallès.

Una obra que esperem satisfaci les expectatives més elevades i que ens traslladi durant una hora a la vida de palau: vestits pomposos, normes d’educació rígides, amors que no poden ser, vida dissipada i dissoluta, llops amb pell d’anyells i al final, com sempre, un bon consell sobre la confiança que dipositem en certes persones.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.