Passa al contingut principal

PINTA'T LA CARA


Catarsi també es sol.lidaritza amb els problemes socials. Aquest any va ser la campanya pel Nadal que cada any fa TV3 mitjançant la Marató, a favor de la recollida de fons per les malalties cardiovasculars.

El nostre lema: Pinta't la cara! Doneu-nos uns quants llapis, i demana un desig: Qué vols ser? Tigre o papallona? La majoria van respondre que volien ser Minnie o Batman. Com sempre aquí els qui manen són els més petits, així que desig acomplert.

L'important: aconseguir 3000 € per una bona obra.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.