Passa al contingut principal

RETRAT EN SÈPIA

Ja vàrem comentar fa temps, que la nostra segona obra de teatre va ser els Deu negrets de la Agatha Christie, obra que esperem poder recuperar algun dia, tot i que ara estem massa engrescats amb el nostre torna-la a tocar Sam! Sobretot desprès d’aquest doble bolo que ha portat de cap a la companyia.
Per la nostàlgia, per la malenconia, per tot allò que ens evoca un temps passat, deixem aquesta fotografia en sèpia, banyada de rècords cap una obra que un bon dia va suposar un gran repte per una petita companyia, que tot i les dificultats, va sobreviure a dos bolus, amb més èxit que fracàs.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.