Passa al contingut principal

CATARSI 2008Estem gairebé al mig del 2008, i amb el pas del temps tot evoluciona. Catarsi teatre també va creixent de mica en mica, amb nova gent que es va incorporant perquè té ganes de fer quelcom que li semblà important: donar espectacle, i sobretot entretenir i fer oblidar durant uns instants a l’espectador qualsevol problema de la seva vida.
Per aquells que encara no ens coneixeu, de dalt a baix podeu veure el nostre grup de joves actors amateurs: Rebeca Raya, Joan Ramon, Pat Bassa, Salvador Masjoan, Roser Torruella, Alex Romero, Yaiza Berrocal, Fran Rillo, Marina Martori, Guillem Santapau i la Alicia, potser la menys jove però sí la més entusiasta.
Fetes les presentacions només ens queda dir: QUE GAUDIU DE L’ESPECTACLE!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.