Passa al contingut principal

QUI ÉS QUI A TORNA-LA A TOCAR SAM!ELS ACTORS
Àlex (Joan): és el protagonista de l’obra. La seva dona l’acaba de deixar i ara s’ha d’enfrontar a la vida de solter.
Merçè (Rebeca): és la dona del millor amic de l’Àlex. Tots dos s’entenen molt bé perquè s’assemblen en el seu caràcter, el risc està en que la seva relació perilla si es deixen en dur per l’amor.
Toni (Vado): el millor amic de l’Àlex, marit de la Mercè. Fa massa temps que viu molt embolicat amb la seva feina, i això fa que el seu matrimoni comenci a trontollar.
Mireia (Pat): és la exdona de l’Àlex, que se sent realment alliberada desprès d’haver-se desempallegat del seu marit, tot i que l’Àlex continua tenint visions on apareix ella.
Klaus (Àlex): el nou nuvi de la Mireia.
Bogart (Fran): l’obsessió per Casablanca del seu protagonista, fa que davant dels problemes evoqui al seu protagonista, qui apareixerà per guiar la seva vida.
Vanessa, Meme...(Yaiza): Són les noies que van apareixent amb les que l’Àlex tracta d’establir una nova relació, encara que no sempre amb gaire èxit.

L'EQUIP

Direcció: Marina
Ajudants de direcció: Àlex i Laia
Regidoria: Laia
Apuntadores: Laia, Roser
Decorats: Roser
Vestuari i maquillatge: Àlex

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.