Passa al contingut principal

ES BUSQUEN ACTORS

Catarsi és una companyia petita. Tots tenim altres feines al marge de la interpretació, que en la majoria de vegades poc tenen a veure amb el món de les arts escèniques.

Però tot i ser petita, hi ha una cosa que és vital perquè això funcioni: els recursos humans. I encara que tots ens esforcem i tractem una i una altra vegada de quadrar tots els horaris per no faltar als assajos, l’important no tan sols són els actors sinó que darrera s’amaga tota una teranyina de treball sense la qual cap obra tiraria endavant (oi, Laia! Roser...).

Per això busquem actors però també persones que tinguin ganes de tirar endavant projectes. I no m’oblido de la Yaiza, la nostre última incorporació, que tot i tenir només 16 anys, ha demostrat ser molt camal.leònica i no deixar-se impressionar pel públic d’allà baix (moltes felicitats Yaiza).

Algun dia també ens agradaria fer alguna obra d’en Shakespeare, així que la companyia necessita créixer i créixer. Estaria molt bé, això de tirar endavant 100 actors en comptes de 10, i qui sap, llavors si que ens hi esperarien al Liceu.

En fi, que si algú hi està interessat, només s’ha de posar en contacte amb nosaltres. Pot deixar un comentari en aquest mateix blog o escriure’ns a catarsiteatre@llinarsdelvalles.org .

El nostre dia d’assaig són els dimecres, i aviat començarem a posar en marxa el nou projecte de l’any que ve, així que ja sabeu...

Us hi esperem!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.