Passa al contingut principal

EN BOGART A LLINARS

Finalment la nova producció de Catarsi teatre ja s'ha estrenat. Encara que amb una mica de retard, divendres passat, l'obra del mític Woody Allen va ser posada sobre l'escenari.
En Woody va trobar la reencarnació perfecte en el personatge d'en Joan Ramon, que va aconseguir guanyar-se al públic des del començament.
L'obra va estar marcada pels problemes tècnics des de l'inici, es podria dir, que l'humor i les ganes de tirar endavant, van guanyar la partida, i que per Catarsi, tot i la manca d'algún assaig més, va ser un mig èxit.
Ara només ens queda convidar-vos a tots, a la següent representació el 31 d'octubre al teatre de Ponent de Granollers.
Us hi esperem!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.