Passa al contingut principal

ELS 10 NEGRETS


Tres anys, tres obres, com tres nadons que ens han donat de tot: alegries i disgustos.

La nostra segona obra va ser: “Els 10 negrets” o “ten little indians” pels qui els hi soni molt més, amb el segell de l’entranyable Agatha Christie, la reina del misteri, i quina ment va aconseguir dona girs inesperats en les seves histories i crear personatges tan entranyables com: Hercules Poirot i Miss. Marple.

La reina del crim, va ser tot un repte per Catarsi, que havia de posar en l’escenari deu personatges a la vegada, mentre anaven morint un a un, sense saber quin era l’assassí que s’amagava entre ells.

El caire de misteri i tot el moviment de darrera de bambolines, juntament amb els costos del muntatge, van fer que aquesta obra només fos representada dues vegades per Catarsi, i que degut a la gran quantitat de personatges necessaris i l’estat de bona esperança d’algunes de les actrius, els interpretes variaren d’una versió a l’altra.

Qui sap potser amb el pas del temps, quan passem d’amateurs, a una mica més que amateurs, l'obra podrà ser recuperada, perquè val la pena encara tractar de descobrir qui va ser l’assassí d’aquests deu negrets, encara que us confessaré que al final només moren vuit.


I aleshores no en queda cap!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.