Passa al contingut principal

CANVI DE PROTAGONISTA


Inicialment Catarsi va ser constituït per: la Marina, l’Àlex, la Pat, la Roser, en Vado, en Joan, la Laia, l’Edu i la Rebeca. 8 persones que gairebé no es coneixien però que tenien en comú a la Marina i les ganes de fer teatre.

Amb l’Edu vàrem estrenar la nostra primera obra, amb ell com a protagonista, però desprès les circumstàncies de la vida van fer que abandonés la companyia, i a les hores va arribar el Fran, que tenia un nom ideal per fer: “la importància de ser Franc”, i per això només presentar-se ningú no va dubtar que el seu paper havia de ser el d’en Frank/ John Whorthing , i així com se sol dir en la llengua castellana: d’avui per demà, va tenir que estudiar tota l’obra i fer-ho bé, i la veritat és que el noi se’n va sortir, a Pineda va ser el millor Franc que havíem tingut mai.

I ara, s’ha quedat amb aquesta etiqueta, en la nostra obra preferida, no només perquè és potser la que millor ens surt de totes sinó perquè es la primera, i com passa en totes les coses, de primera només hi ha una a la vida.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

14a MOSTRA DE TEATRE AMATEUR A PINEDA DE MAR

L’Equip del Joc de l’Amor i de l’Atzar, i no tot Catarsi, perquè aquí hi falten molts, us espera a la mostra de Pineda 2016. Si us agrada el teatre, tenim una cita imprescindible a prop del mar. Del 29 d’abril a l’1 de maig, deixa’t impressionar pel teatre amateur.                                             

NOVETATS!!!!!!!!!!!!!

Hola a tots! Catarsi Teatre no ha parat de moure's, eh? No ho sembla perquè la vida es mou molt depressa i nosaltres no tant, però aquí estem i amb un bon ritme! Tant que tenim 4 noves incorporacions al grup! 2 nois i 2 noies! I ja preparem la nova producció. Podem desvelar el títol???? Sí??? Vale.... Es dirà "DESNUDA Y ABIERTA DE PIERNAS". Una producció de creació pròpia amb textos de molts actors que parlarà en català i castellà de la dona en totes les seves cares mentre homenatgem el món del cabaret! Catarsi Teatre fa 5 anys aquest any i la cosa, amics meus, es presenta mogudeta! Seguirem informant! Aquí dalt ens veus a tots: Albert Gual, Rebeca Raya, Joan Ramon, Patrícia Bassa, Salvador Masjuan, Roser Torruella, Àlex Romero, Yaiza Berrocal, Fran Rillo, Marina Martori, Guillem Santapau, Alícia Bernabé, Aina Roca, Roger Martínez i Alex Cassà. Ja som 15 i aquest any... ens posarem lligacames! ...