Passa al contingut principal

CANVI DE PROTAGONISTA


Inicialment Catarsi va ser constituït per: la Marina, l’Àlex, la Pat, la Roser, en Vado, en Joan, la Laia, l’Edu i la Rebeca. 8 persones que gairebé no es coneixien però que tenien en comú a la Marina i les ganes de fer teatre.

Amb l’Edu vàrem estrenar la nostra primera obra, amb ell com a protagonista, però desprès les circumstàncies de la vida van fer que abandonés la companyia, i a les hores va arribar el Fran, que tenia un nom ideal per fer: “la importància de ser Franc”, i per això només presentar-se ningú no va dubtar que el seu paper havia de ser el d’en Frank/ John Whorthing , i així com se sol dir en la llengua castellana: d’avui per demà, va tenir que estudiar tota l’obra i fer-ho bé, i la veritat és que el noi se’n va sortir, a Pineda va ser el millor Franc que havíem tingut mai.

I ara, s’ha quedat amb aquesta etiqueta, en la nostra obra preferida, no només perquè és potser la que millor ens surt de totes sinó perquè es la primera, i com passa en totes les coses, de primera només hi ha una a la vida.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.