Passa al contingut principal

L'estranya famíliaJa fa uns quants anys que Catarsi Teatre va aparèixer en el món de la faràndula. Aquests anys han passat ràpidament i hem vist com la nostra estranya família creixia i es formava. Cadascú de nosaltres ha anat perfilant els seus papers, i també els seus rols dins el grup.

Els dimecres (o el dia que toqui) no són només els dies d’assaig, és el dia en que podem desfer-nos dels nostres pecats i dels maldecaps de la vida. Per unes hores deixem aquella part de nosaltres que a vegades ens domina, i ens convertim amb el que mai serem. Per unes hores el món és diferent, per unes hores la nostra família també.

I quan per fi estrenem, res del que hi ha al nostre voltant ja no existeix, només som allò que en aquell moment volem ser.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.