Passa al contingut principal

VA VENIR I VA MARXAR


Amb els deu negrets, vam tenir que transformar molts personatges, que apareixien en el text original degut a que neixen més noies que nois, i això també s’ha fet notar a la companyia.

Originalment havien d’aparèixer un matrimoni de criats: la cuinera i el majordom, però els Rogers van haver de ser substituïts per una parella de germanes (la Roser i la Marina), i quan la Roser va donar a llum a la Mariona, la Laia es va tenir que arriscar per primera vegada i interpretar el paper de la germana, mentre la Marina substituïa la Roser.

Llavors l’Adrià, que havia entrat a la companyia aquell any, i que interpretava amb veu alta i clara, al pobre boig del general Mckenzie, va tenir una oferta millor: anar-se’n amb en Mikimoto a recórrer el món per la sèrie: d’afers estranger, i es clar: entre Mikimoto i Catarsi, i veure món o quedar-se amb els de casa, l’elecció semblà clara.

Catarsi es va tenir que inventar un noi personatge, en comptes d’un general, van optar per una monja, ja se sap església i exercit moltes vegades han estat íntimament lligats, i la Marina va tornar a interpretar un altre personatge.

També vam tenir que substituir el metge per la doctora. La Rebeca es va convertir, en tota una dona avançada per la seva època, que vestia pantalons i que s’havia especialitzat en psiquiatria aconseguint fer-se rica gràcies a algunes persones famoses que havia atès, tot i estar tant desquiciada com els altres.

Només volia recordar una mica l’Adrià, que també va ser de Catarsi, i dir-li que no ens oblidem del meravellós general Mackenzie i aquell uniforme llogat tan vistós.


Molts records!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

LA PLUJA NO ES MOTIU PER SUSPENDRE

No patiu per la pluja, avui ens veíem sí o sí a Pineda de Mar a les 18:30, si el temps es posa en contra nostra buscarem refugi per posar en marxa el Joc, així que no hi ha res que ens pari, ni tan sols la metereologia. 

POLÍTICAMENT INCORRECTE ÉS INNEGABLEMENT DIVERTIDA

Políticament incorrecte ha tornat a reviure al TA de Llinars (21 d'abril) i a la mostra de teatre Amateur a Pineda (29 d'abril) . Ahir a l’antic sindicat agrícola, va riure el públic i vam riure nosaltres. Ens hem quedat amb ganes de més i més bolus, així que esperem tenir notícies noves molt aviat.