Passa al contingut principal

MAKING OFF DE REBECA

Per tots els que teniu curiositat sobre el que passa darrera l'escenari, aquí teniu la clau del misteri:

Nervis i molta pizza!!






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REGIDORA, APUNTADORA I EL QUE FACI FALTA (LAIA) Una obra mai funciona sense un bon equip al darrera i si a més aquest equip és polivalent molt millor. Si per casualitat algú es queda en blanc, segurament d’algún racó ocult en l’escenari sortirà la veueta de la Laia per poder continuar amb l’espectacle.

14a MOSTRA DE TEATRE AMATEUR A PINEDA DE MAR

L’Equip del Joc de l’Amor i de l’Atzar, i no tot Catarsi, perquè aquí hi falten molts, us espera a la mostra de Pineda 2016. Si us agrada el teatre, tenim una cita imprescindible a prop del mar. Del 29 d’abril a l’1 de maig, deixa’t impressionar pel teatre amateur.                                             

NOVETATS!!!!!!!!!!!!!

Hola a tots! Catarsi Teatre no ha parat de moure's, eh? No ho sembla perquè la vida es mou molt depressa i nosaltres no tant, però aquí estem i amb un bon ritme! Tant que tenim 4 noves incorporacions al grup! 2 nois i 2 noies! I ja preparem la nova producció. Podem desvelar el títol???? Sí??? Vale.... Es dirà "DESNUDA Y ABIERTA DE PIERNAS". Una producció de creació pròpia amb textos de molts actors que parlarà en català i castellà de la dona en totes les seves cares mentre homenatgem el món del cabaret! Catarsi Teatre fa 5 anys aquest any i la cosa, amics meus, es presenta mogudeta! Seguirem informant! Aquí dalt ens veus a tots: Albert Gual, Rebeca Raya, Joan Ramon, Patrícia Bassa, Salvador Masjuan, Roser Torruella, Àlex Romero, Yaiza Berrocal, Fran Rillo, Marina Martori, Guillem Santapau, Alícia Bernabé, Aina Roca, Roger Martínez i Alex Cassà. Ja som 15 i aquest any... ens posarem lligacames! ...